Dear colleagues,

We are pleased to announce the 18th International Conference on QSAR in Environmental and Health Sciences, which will take place on June 11-15, 2018 in Bled, Slovenia.

The registration is open, please visit the conference web site:

You are all cordially invited to participate, your valuable contributions – lectures and posters – will make the conference appealing to participants!

The abstract have to be submitted via e-mail to Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. – template file will be available.

Looking forward to your positive response and active participation!

Best regards from the local organizing team,

Marjan & Marjan & Marjana

Department of Cheminformatics

National Institute of Chemistry

Hajdrihova ul. 19

1000 Ljubljana, SLOVENIA
 

Pri Evropski agenciji za varnost hrane (EFSA) poteka do 6. septembra 2017 javna razprava o stališču Znanstvenega odbora za ovrednotenje genotoksičnoti snovi v hrani in krmi. Več link.

 
Tretji kongres Slovenskega toksikološkega društva z naslovom Okoljska onesnažila in komunikacija tveganja je potekal 28. 9. 2017 v Ljubljani. Kongresa se je udeležilo 75 delegatov z več kot 20 institucij. Izjemna aktualnost obravnavanih tem je odmevala tudi v osrednjih slovenskih medijih: TV Slovenija (http://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174493658), Radio Ars (http://ars.rtvslo.si/2017/09/pogled-v-znanost-132/) in Delo (http://www.delo.si/znanje/znanost/zaradi-ostankov-zdravil-v-okolju-moski-manj-plodni.html). Zbornik kongresa je dostopen na: Zbornik
 

IUTOX zbira predloge vsebine simpozijev in tečajev za kongres IUTOX 2019. Več: povezava.

 

Tretji kongres Slovenskega toksikološkega društva "Okoljska onesnažila in komunikacija tveganja" bo 28.9. 2017 v Ljubljani. Več: program.

 
Več člankov...